نوار کاست دوباره به بازار خواهد آمد

یک کمپانی آمریکایی به تازگی اعلام کرده است که قصد دارد تا فرمت محبوب و خاطره‌انگیز نوار کاست برای ذخیره و اجرای فایل‌های صوتی را مجددا وارد بازار کند.
 
 نوار کاست مجددا تولید خواهد شد؛ ظهور دوباره نوستالژی پخش موسیقی

شاید به نظر کمی عجیب باشد که پس از همه‌گیر شدن انواع حافظه‌های مختلف برای ذخیره‌ی فایل‌های صوتی، کسی به فکر استفاده از فرمت‌های کلاسیکی مانند صفحات گرامافون و نوارهای کاست (Cassette Tape) باشد، اما همانطور که این صفحه‌ها هنوز تولید می‌شوند و طرفداران خاص خود را دارند، تعداد قابل‌توجهی از علاقه‌مندان هم هستند که دوست دارند تا یادی از گذشته کنند و با یک نوار کاست،‌ آهنگ محبوبشان را گوش کنند.

بر اساس گزارشی که به تازگی در روزنامه وال‌استریت جورنال به چاپ رسیده است،‌ شرکتی از ایالات متحده با نام نشنال آدیو (National Audio) تصمیم گرفته تا پاسخگوی نیاز این دسته از علاقه‌مندان باشد و از اوایل سال میلادی آینده، فرمت نوستالژیک نوار کاست را مجددا وارد بازار کند.

 نوار کاست مجددا تولید خواهد شد؛ ظهور دوباره نوستالژی پخش موسیقی

در گزارشی که چند ماه پیش در این روزنامه به چاپ رسید، اشاره‌هایی به تقاضای تعداد قابل‌توجهی از علاقه‌مندان به موسیقی برای خریداری و استفاده از نوار کاست شده بود؛ با وجود اینکه مدت‌ها پیش فرمت‌های دیجیتالی مختلف و وسایل ذخیره‌سازی مانند سی دی باعث توقف تولید نوار کاست شدند، علاقه این افراد به فرمت‌های کلاسیک کمپانی مانند نشنال آدیو را به فکر را اندازی خط تولیدی برای ساخت مجدد نوار کاست انداخت.

انتظار می‌رود که طرفداران نوستالژی نوار کاست بتوانند در سال ۲۰۱۸ تازه‌ترین آهنگ‌های خواننده‌ها و نوازنده‌های مطرح و نو ظهور را در کنار ترک‌هایی از کارهای قدیمی‌تر، بر روی دستگاه‌های پخش کاست گوش کنند.

منبع : گجت نیوز

ورود اینترنت اشیاء به عرصه کسب و کار

فناوری اینترنت اشیاء در حال ورود به عرصه کسب‌وکار بوده و به همین اندازه، احتمال حملات نیز بالاتر می‌رود. انتظار می‌رود که در سال ۲۰۱۷،

حدود ۳٫۱ میلیارد دستگاه متصل به اینترنت کار گرفته شود که برآورد می‌شود بسیاری از این دستگاه‌ها در برابر حملات و نقص های مختلف آسیب‌پذیر باشند.
تکنولوژی اینترنت اشیاء (IoT) تابحال پیشرفت بسیار زیادی داشته و خوشبختانه دچار مشکلاتی نشده که مانع گسترش آن شوند.
در اوایل سال جاری، مؤسسه معتبر تحقیقاتی گارتنر گزارش داد که ۸٫۴ میلیارد دستگاه در سال ۲۰۱۷ مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این میزان نسبت به سال ۲۰۱۶، حدود ۳۱ درصد بیشتر است، اما مشکل اینجاست که ۸٫۴ میلیارد نقطه آسیب‌پذیر هم به این مجموعه اضافه می‌شود.
البته باید توجه داشت که این مشکل، زمانی رخ می‌دهد که شرکت‌ها و سازمان‌ها در طراحی خود، مسائل امنیت و حریم خصوصی را در نظر نگیرند.
تعداد دستگاه‌های متصل به شبکه تا سال ۲۰۲۰، به ۲۰٫۴ میلیارد خواهد رسید.
در این زمینه، چین، آمریکای شمالی و غرب اروپا، دو سوم از کل دستگاه‌های IoT را به خود اختصاص خواهند داد و بخش مصرف‌کننده، بزرگ‌ترین کاربر این دستگاه‌ها خواهد بود، کسب‌وکارهای مختلف هم از این روند جهانی عقب نمانده‌ و در سال جاری، ۳٫۱ میلیارد دستگاه متصل را بکار خواهند گرفت و در نتیجه، این موضوع باعث حضور بات‌نت‌ها و حملات تزریقی هکرها خواهد گردید.
کارشناسان بر این باورند که برای جلوگیری از حملات مهاجمان و نقض‌های مذکور، هوشیاری و پاسخگویی باید در اولویت قرار گیرد.
به عقیده متخصصین، مهم‌ترین آسیب‌پذیری دستگاه‌های اینترنت اشیاء، رخنه‌های “تزریقی” است که هر نوع ضعف مربوط به امکان تزریق SQL در برنامه‌ها، در سیستم‌های عامل و نیز سیستم‌های میزبان را دربر می‌گیرد.
همچنین قابل ذکر است که تعداد بدافزارهایی که ابزارهای اینترنت اشیاء را هدف قرار می‌دهند، رو به افزایش بوده و طی چند سال گذشته چندین برابر شده است. در این خصوص، سال ۲۰۱۵ با ظهور هشت خانواده جدید بدافزار، رکوردی برای حملات علیه اینترنت محسوب می‌شود.
ضمناً بیش از نیمی از حملات علیه این ابزارها از چین و آمریکا انجام می‌شود. روسیه، آلمان، هلند، اوکراین و ویتنام هم جزو کشورهایی هستند که حملات زیادی علیه اینترنت اشیاء از آنها سرچشمه می‌گیرد.

 منبع : آیتنا

نوستالژی نوارهای کاست را زنده کنید

اِلبو (Elbow)، یک ابداع هوشمندانه، و شاید بیش از حد هوشمندانه، در حوزه ی پخش کننده های نوارهای کاست باشد که یک سال پیش توسط «سازمان هنرهای صوتی تصویری»  برین مانک (BrainMonk) رونمایی شد. اکنون این شرکت در حال بررسی امکان پذیر بودن ساخت این دستگاه پخش نوار کاست بوده و بنابر گزارش میوزیک کرونز یک سند پی دی اف در مورد اجزای این دستگاه پخش منتشر کرده است.

elbow-cassette-03-w700

ایده ی ساخت این دستگاه پخش بسیار ساده است: چه می شد اگر یک دستگاه پخش نوار کاست آن همه قطعات سنگین و بزرگ نداشت؟ اِلبو این آرزو را محقق کرده و دستگاه پخشی ساخته که تنها یک قرقره دارد که نوار را به حرکت در می آورد و سنسور اُپتیکی که روی آن قرار دارد اطلاعات ضبط شده ی روی آن را پخش می کند. بدین ترتیب با یک دستگاه پخش کوچک، سبک و بسیار ارزان می توانید به آهنگ هایی که در نوارهای کاست ضبط کرده اید گوش دهید.

elbow_cassette_player-w700

بازوی دو محوری دستگاه پخش نوار کاست اِلبو می تواند بچرخد و از نوار صوتی داخل کاست محافظت کند و با برعکس شدن نیز مسیر پخش کاست در جهت مخالف قرار می گیرد (اگر به یاد داشته باشید در نوار کاست های قدیمی برای خواندن طرف دیگر کاست باید آن را برعکس می کردید و تنها در برخی دستگاه های پیشرفته تر پخش نوار کاست این امکان به صورت خودکار در آن ها تعبیه شده بود).

Screen Shot 2017-03-20 at 23.34.38-w700

با این وجود علاوه بر این که چنین دستگاه پخشی به یک باطری بسیار قدرتمند و با قدرت ذخیره ی انرژی باورنکردنی نیاز دارد، به نظر می رسد که تنها یک ابزار زیبا باشد تا یک گجت قرن بیست و یکمی به عنوان جانشین یا رقیبی برای دستگاه های پخش سری واکمن.